startprobleem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
80
Type
TYPE 8A/89
Uitvoering
-
Bouwjaar
1987
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
2743
Gepost: 30-12-2008 13:14
Professional

bertus7281

Lid sinds: 18-09-2008
3 bijdragen

Ik ben bezig met een audi 80 bj 1987, het probleem is dat hij niet wil starten. ten eerste de accu vervangen, dit ging even goed totdat het zelfde probleem zich weer opnieuw voordeet. andere accu uit een andere auto gehaald, probleem opgelost(not). eerste start ging prima, daarna niets meer. dynamo vervangen en de oude accu weer terug gezet (deze was nieuw). motor overgestart (wat overigens geen problemen geeft)en een tijdje laten draaien, opnieuw starten niets meer.

Volgens mij moet het wel toeval zijn dat beide dynamo niet goed zijn, van de eerste was het bekent, deze gaf een laadstroom van 11 volt. de tweede nog niet opnieuw laten testen.

iemand enig idee, of moet ik het compleet ergens anders zoeken. is het mischien zo, als een accu volledig word leeg getrokken en niet word bijgeladen door de dynamo de accu kapot kan gaan, zelfs een nieuwe?

bvd

bert

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken