Vacature Automonteur

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A1
Type
A1
Uitvoering
-
Reacties
0
Bekeken
1112
Gepost: 24-12-2018 13:09
Professional

MarcHuisman

Eigenaar
Marc Huisman Autobedrijf B.V.
Universeel

Lid sinds: 25-01-2013
7 bijdragen

Wegens uitbreiding van onze service afdeling zijn wij per direct op zoek naar een fulltime, enthousiaste, gedreven en ervaren allround 1e / 2e Automonteur. Heb jij zin om ons jonge bedrijf in Alphen aan den Rijn te komen versterken en lijkt het je leuk om in een ambitieus en innovatief bedrijf te werken? Lees dan verder.

Marc Huisman Autobedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf met een innovatief concept en profileren ons als hét alternatief voor de merkdealer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze recent vernieuwde werkplaats met zes hefbruggen beschikken wij over geavanceerde diagnoseapparatuur. In 2013 zijn wij uitgeroepen tot Beste Autobedrijf van Nederland tijdens de BOVAG Verkiezing "Autobedrijf van het Jaar".

Functieomschrijving Automonteur

Je bent bereid de uitdaging aan te gaan om aan alle merken auto's te sleutelen, die veelal voorzien zijn van de nieuwste technieken. Als ervaren Autotechnicus draag je zorg voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto’s van onze klanten. Ook het stellen van diagnoses en het verhelpen van storingen behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor optimale productiviteit en het ondersteunen van je collega technici. Je zal deel uitmaken van een team van 5 collega Automonteurs die worden aangestuurd door de servicemanager. Om kennis op te doen van de nieuwste technieken volg je 3 keer per jaar een training.

Functie-eisen 1e Automonteur

  • Diploma Autotechnicus;
  • APK-keurmeester is een pre;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Automonteur;
  • In bezit van Rijbewijs B;
  • Kennis van diagnose apparatuur en ervaring in het oplossen van elektronische storingen;
  • Nette werker;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar info@marchuisman.nl t.a.v. Marc Huisman of neem contact op via telefoonnummer 0172-477800.