Diverse vragen/problemen Audi A3 (2003)

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A3
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
4335
Gepost: 27-12-2008 21:18
Professional

dilanopro

Lid sinds: 27-12-2008
2 bijdragen

Hallo iedereen,

Ik heb een aantal vragen/problemen bij mijn audi a3 namelijk:

1) moeilijk aanslaan bij een warme motor: ik heb hier over reeds enkele posten gezien hier op het forum, dus ik zal daar eerst even mee aan de slag gaan, als hier nog bijzonderheden uitkomen zal ik dit hier posten.

2) erg belangrijk volgens mij: als ik mijn contact aandraai gloeit de motor niet voor. als ik hem daarna weer uit en aan draai doet hij dit wel (heel kort, weet niet of dit normaal ook zo is). als ik vervolgens dit herhaal gloeit de auto tevens voor. het probleem speelt dus alleen bij de eerste keer contact omdraaien. Ik wil graag weten of dit enige gevolgen kan hebben!

3) sinds kort heb ik gemerkt dat als ik het knopje van mijn achterruitverwarming indruk, hij heel even gaat branden (en werkt? dat weet ik niet) en daarna weer uitgaat. ligt dit aan de kou? of iets anders? ik heb hier een rit of 2 op gelet en er is een moment geweest dat ik hem aandrukte en toen deed hij het weer wel (lampje bleef netjes branden) heel raar...

4) tot slot wil ik graag weten waar ik nieuwe dingen kan laten inleren in mijn audi. ik heb nieuwe spiegelglazen besteld (verwarmbaar) en deze moeten natuurlijk aangezet worden. Waar kan dit snel en makkelijk?

Alvast bedankt!!!! Gr. dilano

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken