Dsg

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A3
Type
TYPE 8P
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Reacties
5
Bekeken
3087
Gepost: 15-09-2008 16:26
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
deze klant die klaagt er over dat hij soms stil valt als hij koud is, alleen als hij koud is dan lijkt het net of hij het toerental niet gestabiliseerd krijgt dus dan pendelt hij van 750toeren naar 950 tot 1000 ooh ja natuurlijk als je zonder gat te geven in de file staat aan te schuiven! Op zo'n moment dan sta je even op de rem en dan wil je je voet van de rem op de gas pedaal begeven en dan ben je te laat want dan valt hij stil!

Heeft hij dan +/-10minuten gelopen dan is alles een beetje opgewarmd en dan is er helemaal geen probleem meer met stil vallen. Dan stabiliseert hij heel netjes.

Ik heb deze wagen gisteren zelf meegenomen en ik vind dat hij soms gewoon veel te laag in toeren loopt, bv rond de 1400 toeren lijkt hij wel in zijn 6 te willen op trekken als je niet veel gas geeft, op dat moment lijkt het wel of hij telang in die versnelling blijft staan k denk dat hij dan versnellingen terug moet schakelen maar dat doet hij niet op dat moment begint hij te protesteren dan hikt hij dat hij het niet aan kan. De klant zelf lost dit op door een paar versnellingen manueel terug te schakelen en zegt ook dat hij dit al van nieuw af aan heeft.

Heeft iemand misschien de zelfde ervaring met deze wagens want ik krijg hem over een paar weken binnen voor een 60000km beurt!

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken