Niveau regeling inactief

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
X5
Type
E53
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003/6
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
13269
Gepost: 17-10-2011 21:51
Professional

berry88


Universeel

Lid sinds: 08-10-2011
13 bijdragen

 Goedendag,

 

We hebben een BMW staan met bovenstaande foutmelding. De luchtvering achter doet helemaal niets meer en de kont hangt helemaal naar beneden.

Auto uitgelezen met Autocom maar kom niet in dit gedeelte van de computer. Tevens 10 min. accupool eraf gehaald maar ook dit mocht niet baten.. De zekeringen (ook in de kofferbak) zijn allemaal heel.

Gemeten

Bij contact maken of starten hoor je de compressor niet! Op de brug kom je moeilijk bij de balgen maar op het oog zijn ze goed en ze voelen vrij hard aan. Op de compressor zelf heb ik alleen een constante plus, geen geschakelde! Verbind ik de constante door dan begint de compressor inderdaad te draaien. Na 5 min. draaien komt de kont nog steeds niet omhoog, wel hoor je wat bij de compressor sissen. Ik kan niet goed zien en horen waar het vandaan komt en met zeepsop kom ik ook niet verder. Is dit sissen normaal of duid dit gewoon op een lek? Ook heb ik met een luchtspuitje direct in de leidingen gespoten maar ook dan komt de kont niet omhoog. Ik denk zelf dat er 2 problemen inzitten. 1 - geen geschakelde plus naar de compressor?? 2 - mogelijk een lek waardoor de kont niet omhoog komt.. Iemand tips? Alvast bedankt

Uitgelezen met

Autocom

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken