voyager egr probleem en cv probleem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Chrysler
Merk
Chrysler
Model
Grand Voyager
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
3511
Gepost: 18-08-2009 23:18
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Er is vandaag een chrysler binnengekomen met een brandend mmg lampje, auto uitgelezen (KTS 550) en deze geeft de vlg storing.

Uitlaatgasrecycling sensor a signaal te groot.

Nu heb ik geen idee wat er met sensor a bedoeld wordt, dus als iemand dit vaker bij de hand gehad heeft, of het wel weet hoor ik het graag. Met het rijden met de auto merk ik iig niet echt een verschil.

Tevens heeft de auto het probleem dat de cv al een tijdje niet meer werkt, als je op de afstandsbediening (origineel) slot of open indrukt gaan de alarmlichten (voor en achter, niet op de schermen) wel knipperen, maar er gebeurt niets. Ook met de sleutel werkt de cv niet. Ik heb in de zekeringkast in de motorruimte alles nagezien en niets vreemds kunnen ontdekken, echter zit er geen instr boekje bij de auto en mischien zijn er wel meer zekeringen.

Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht en eventuele reacties.

Groeten Erik

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen