xtr uitvoering ??? uitlijnmogelijkheden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
Berlingo
Type
Berlingo
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013/7
Brandstof
Diesel
Reacties
13
Bekeken
1638
Gepost: 12-07-2016 16:42
Professional

vwl

Lid sinds: 30-11-2015
13 bijdragen

Beste,

Hoe weet ik zeker dat de uitvoering waarvan op de auto staat dat het een Citroen Berlingo Multispace 1.6 E HDI semi automaat een XTR uitvoering is, het ook daadwerkelijk is.Is dit uit het chassis nummer te herleiden of zijn er andere kenmerken waar het type XTR te herleiden is.

Bij citroen wordt de auto als familiale aangegeven

De banden slijtage is achter zo dat de banden aan de buitenkant te veel slijten dit lijk mij aan te veel toespoor te herleiden.

Omdat de verschillende type's berlingo ook verschillende afstellingen hebben wil ik vooraf zeker weten dat ik de goede gegevens ga gebruiken.

Is er iemand op het forum die ervaring heeft met uitlijning en weggedrag van deze auto. Volgens de uitlijn apparatuur is afstelling van de achteras niet mogelijk. De reden voor de uitlijning is het zoekerige gedrag van de auto.als bijlage het uitlijnrapport

Uitgelezen met

hunter

Downloads (2)

  • 2-uitlijnrapport-hl-464-g.pdf
  • uitlijnrapport-hl-464-g.pdf


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.