auto blijft op contackt staan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
BX
Type
BX
Uitvoering
-
Bouwjaar
1992
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
1608
Gepost: 30-09-2007 11:46
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
ik heb momenteel een werkwaardig probleem bij een bx 16 tzi .

alles in de auto werkt zoals het hoort aleen na ergens te zijn aangekomen en de sleutel omdraaien blijft de auto gewoon contackt houden ook als de auto op slot gezet word blijft het probleem er .

dashboard verlichting blijft ook branden , aanjager blijft werken als deze aanstond , radio blijft aan (schakeld normaal uit )

inmiddels alle relais na gekeken contackt slot uit de zekeringkast losgekoppeld , ander contacktslot erin, radio eruit gehaald , zekringenkast vervangen , relais vervangen , onder de motorkap de relais vervangen , niets helpt , er ook ook nergens een zichtbare draadbreuk of kortsluiting te vinden , massakabel vanaf de accu naar motor en carroserie zijn al nagekeken , als ik het contackt aanzet in de auto word ver verlichting een tikje feller dan als de sleutel eruit is , inmiddels geen enkel idee meer wat hier de oorzaak van kan zijn .

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken