start niet.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C3
Type
C3
Uitvoering
1.4i Ligne Ambiance
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
27
Bekeken
1037
Gepost: 12-02-2022 11:48
Professional

Paul500

Autotechnicus
Autobedrijf Lammers
Universeel

Lid sinds: 16-03-2016
63 bijdragen

Beste forum leden. Wie kan mij op weg helpen met het volgende probleem. Het gaat over een Citroen C3 1.4i met een PSA motor.Motor draait rond, maar slaat niet aan. beetje remreiniger inspuiten geeft geen reactie dus dat leert dat we het bij de ontsteking moeten zoeken. de bobine vervangen, krukassensor vernieuwd, accu vol geladen, zekeringen gecontroleerd, startblokkering lampje op dashboard gaat uit, bougies vernieuwd, uitlezen geeft geen foutcodes, wel hoor ik na reset de brandstofpomp even draaien. mijn trukendoos is zo'n beetje leeg.

Wat opvalt is dat het accu-lampje knippert, zelfs even bij contact uit, en dat de dimlichten niet branden. Ik las ergens op een forum dat daar een verband kan liggen met niet starten, maar dat werd niet verder uitgewerkt.

Wie heeft daar nog een idee over? Alvast bedankt.

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen