Defect uitlees schermpje Ford 5000RDS EON radio/cassette-speler!

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
1
Bekeken
1503
Gepost: 07-01-2008 21:47
Professional

bert50

Lid sinds: 07-01-2008
3 bijdragen
Klant kwam langs na een rit langs de GAMMA, stuk hout is tijden het remmen door het schermpje van zijn originele Ford 5000 RDS EON radio/cassette-speler met draaiknop bediening gegaan en kan nu niets meer uitlezen, speelt nog wel gewoon, dus alleen schermpje defect, is gewoon gebarsten! Ik heb het voofrontje los gemaakt, en daar zit dan achterop een stekkerbus waarin een lint-multistekker zit (zoals in de computers), deze zit daar waarschijnlijk in geklikt!

Nu mijn vragen is deze stekker eenvoudig los te nemen van de bus in het voorfrontje en hoe doe je dat, ik heb geprobeerd de beide uiteinde iets open te buigen maar stekker komt niet los en ik ben bang dat hij afbreekt!
Ten tweede kun je zo'n frontje ergens los kopen? Zijn er eventueel bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn!
Of gewoon een andere speler op marktplaats laten kopen en die voor de klant monteren, misschien de makkelijkste oplossing! Heeft iemand misschien nog iets liggen, een defecte of goede speler, moet de 5000RDS EON met extra aansluiting voor CD-speler en mobiele telefoon zijn!

Alvast bedank voor de reactie!

Downloads (1)

  • fordradio.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken