start met moeite en soms helemaal niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Brava
Type
Brava
Uitvoering
-
Bouwjaar
1996
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
4179
Gepost: 08-12-2008 21:11
Professional

niels37

Lid sinds: 08-12-2008
4 bijdragen

Beste,

Het volgende probleem........

Mijn brava heeft grote moeite om te starten, volgens mijn garage is de accu (vorig jaar vervangen), dynamo en startmotor goed. Heeft ook geen last van lekstroom, dynamo laadspaning is 14V.

Ik start , hoor startmotor rondraaien lijkt ofdat ie het net niet gaat redden en dan slaat de motor toch net aan! Indien ik motor uitzet en vervolgens weer wil starten dan moet ik mazzel hebben dat de brava wil starten. Ik rij elke dag 50km heen en 50Km terug. Als de brava 1 a 2 dagen niet gebruikt wordt is de accu leeg!!

Zelfs afgelopen week wilde ie niet starten met startkabels eraan. Het enige wat ik hoorde was .....klik. Meerdere keren geprobeerd met tussenpozen helaas geen resultaat. Uiteindelijk  gargae gebeld, die komt de volgende dag met startkabels ( stond bij de slager ik was er zelf niet bij) en je raad het al.........gelijk lopen!!. Ook mij is dat al eerder overkomen dat ik de volgende dag nog eens ging proberen en dat ie het dan wel opeens wilde starten.

 

Wie o wie kan mij helpen met advies , en dan tevens mijn garage want die mag het oplossen maar die weten het ook niet. Ik wil overigens best zelf aan de gang, kom nl zelf uit de techniek echter geen kaas gegeten van autotechniek. weet wel wat ........maar daar lachen jullie om denk ik zo.

Uw hulp wordt op prijs gesteld!!

mvr gr Niels

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken