Afstelling distributieketting.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Focus
Type
Focus
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Diesel
Reacties
10
Bekeken
5457
Gepost: 01-02-2008 19:02
Professional

Pat

Apk Keurmeester/ 1e Autotechnicus
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
37 bijdragen

Ik heb een Focus diesel binnenstaan die spontaan afgeslagen is en niet meer wilde starten. brandstofpomp vervangen, pomp ontlucht, niet meer willen aanslaan.

De distributieketting is er afgeweest. alles staat op tijd, alleen ik heb mijn twijfels over de krukas, deze was ietsje verdraait.....( ik weet het  er is speciaal gereedschap te verkrijgen om deze te blokkeren, maar niet gebruikt dus.)

Er staan ook geen merktekens of iets anders op de poelie of onderblok..weet er iemand hoe ik kan zien dat de krukas toch nog op tijd staat??

Ik heb een verstuiver eruit gedraaid en de zuiger van cil1 in BDP gezet. iets na BDP, anders raakte hij de kleppen met draaien.

De brandstofpomp en nokkenas staan volgens de merktekens die zechtbaar zijn op tijd. De pomp spuit ook met goeie straal in, leiding even losgehaald bij de verstuiver.

 

Gaat morgen weer verder, klant Moet rijden...........

 

wie kan mij enigszins helpen....

 

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen