P0335 komt terrug na elke start

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
KA
Type
KA
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/8
Brandstof
Benzine
Reacties
25
Bekeken
3362
Gepost: 06-01-2015 21:26
Topmonteur

technicus

Diagnosetechnicus
Dealer

Lid sinds: 24-01-2013
9714 bijdragen

 Hallo monteurs,

Kheb deze Ka staan met een brandend Mil,na elke start komt de dtc terrug,ik dacht dat de ECU de boosdoener was opgestuurd maar AC Tronics kon geen afwijking vinden,bij uitgeschakelde benz.pomp komt hij direct,bij los genomen dis-bobine komt hij niet,alle bedrading belast gemeten/ckp/ en primaire bobine aansturing/ecu massa om de kabelboom geleid ivm inductie,ckp/bedrading door gemeten en met scope beoordeeld,alle 4massa ingangen op de ecu gecontroleerd met millie amperetang  [omgezet naar spanning in Mv met scope] om zeker te weten of de massacontacten/ecu pinnen in orde waren,  uiteindelijk een gebruikte ECU gemonteerd maar geen oplossing, de dynamo nog uitgeschakeld ivm inductie,extra motor massa. sec.onsteking is 100% enz enz.

aanbevolen werd om kabelboom te vervangen,dit is een dure ingreep en is het probleem dan opgelost? dit moet toch verklaarbaar zijn

nog iemand een gouden tip.   ps.hier is nog een topic van maar niet mijn oplossing.

bvd.

 

 

Gemeten

volgens mij alles zie boven staande.

Uitgelezen met

IDS

Foutcodes

P0335

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen