stationair afslaan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
KA
Type
KA
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/2
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
346
Gepost: 27-03-2018 09:36
Topmonteur

Stan24


Autoservice Someren
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
478 bijdragen

Beste collega's

Ik hier een probleem met een ford ka, waar ik een beetje op vastloop. Klacht is dat de auto na een tijdje stationair lopen afslaat. Stationair regelklep is vernieuwd, lambda sensor verwisseld, ecu is gecontroleerd bij AC tronics en goed bevonden. Tijdens de proefrit rijdt de auto perfect. Tijdens het stationair lopen regelt de lambda sensor prima af. (spanning pendeld, mooie sinus) Na ongeveer 1 minuut valt het lambda signaal compleet weg, mengsel te arm en de auto slaat af, uit zichzelf of als je aan het gaspedaal durft te komen. Bij opnieuw starten hebben we weer een lambda signaal......gek dat hij pas stopt met regelen als de auto ongeveer 1 min stationair loopt. auto heeft schade gehad.....iemand een ideetje?

Gemeten

stationair regelklep lambda sensor ecu

Uitgelezen met

autocom

Foutcodes

p0030-ho2s verwarming regelcircuit(sensor 1) permanent p0171-systeem te arm(bank1)intermitterend p0500-sensor rijsnelheid,inputsignaal fout,inputsignaal ontbreekt of buitensporig p1000-obd2 cyclus niet volttoid

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.