slaat af bij eerste start

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Transit
Type
Transit
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/12
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
3364
Gepost: 19-06-2014 11:32
Professional

Jan8

diagnose technicus
Auto Totaal
Universeel

Lid sinds: 02-07-2012
58 bijdragen
hier een Ford met een start/stationair probleem, alleen de eerste start in de ochtend (naar meer dan 8 uur stil staan.) start deze auto slecht of slaat aan maar ook weer af, na de eerste start geen problemen waar neem baar. zijn gestart met het vervangen van de krukas sensor heeft niks opgelost storingen komen wel weer terug. extern een hand pompje in de brandstof leiding gezet en als er brandstof door gespoeld wordt dan start en loopt hij zonder problemen. na aan leiding van dat het filterhuis incl. filter ver vangen ook een stukje doorzichtige slang gemonteerd. merk dat aan de aanvoer kant steeds lucht in de slang zit ook na vv. heb ook de retour een lange slang omhoog gebonden aan schutbord volgens discussie op AMT. ook geen invloed. mijn vraag weet iemand wat de storingen in houden, en of er een terugslag klep in de tank zit?

Uitgelezen met

dec3 scan

Foutcodes

p0335 - circuit van krukasstandsensor A P1563 - injection pomp controol module aanvraaging motor stop P1664 - brandstof injectie pump

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.