Honda Crv noodloop uitvallen p0335

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Honda
Merk
Honda
Model
CR-V
Type
TYPE RD
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/1
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
705
Gepost: 27-09-2018 09:51
Professional

ngnl


Garage Lochem
Anders/Overig

Lid sinds: 30-01-2017
3 bijdragen

Goedemorgen, wij hebben een cr-v staan hiervan is de krukassensor vervangen ivm de code p0335.(originele sensor) Nu blijft de auto soms in de noodloop gaan en valt deze onder het rijden uit. Start en loopt daarna gelijk weer. Nu hebben we vanmorgen met een scoop aan de krukassensor gemeten waarbij een mooi signaal zichtbaar is alleen missen we hierbij het referentie signaal.(zie foto) De bedrading vanaf de stekker van de sensor naar de ecu hebben we doorgemeten hierbij was een kleine weerstand van 0.1 ohm aanwezig op allebij de draden. Heeft iemand misschien enig idee wat hier aan de hand kan zijn. En heeft iemand misschien een pin layout van stekker c aan de ecu? 

Alvast bedankt

Gemeten

Weerstand vanaf de ecu naar de stekker van de krukassensor allebij de draden minder als 0.5 ohm. Scoopbeeld van het krukassignaal gemaakt waarbij we geen referentiesignaal zien.

Uitgelezen met

Honda PGM tester / Snapon ethos

Foutcodes

P0335

Downloads (1)

  • 20180926_125828.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.