Storing instrumentenpaneel en richtingaanwijzers

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
A-klasse
Type
TYPE W168
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/8
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
3477
Gepost: 23-06-2015 20:57
Professional

vanleekautos

Eigenaar
Van Leek Auto's
Universeel

Lid sinds: 13-10-2014
13 bijdragen

Wij hebben hier een a klasse staan van 2004 ,deze is gebracht door bergingsbedrijf omdat deze gestrand is. "waarschijnlijk brandstofpomp"zei de wegenwacht..

Toen de auto binnenkwam was de accu leeg en zekering 48 "lufteinblasung benzin" 30 ampere(zo'n dikke) was kapot.Ook was de accu leeg.Terwijl mevrouw rijdend gestrand is.

Vervolgens accu losgekoppeld en opgeladen.Volgende dag accu weer aangesloten,maar toen bleven de knipperlichten branden en instrumentenpaneel is net een kerstboom.Kilometerstand is ook niet meer af telezen,display is blank

Spanning naar de pomp gemeten, stond 12v,tank er onder vandaan gehaald,brandstofpomp eruit gehaald en spanning op gezet,deze deed het niet.Nieuwe pomp gemonteerd en alles weer aangesloten.Auto start weer,maar de de knipperlichten blijven constant branden.Laat hem morgen uitlezen,maar heeft iemand tips,ideen?Moet zo'n accu ingeleerd worden als hij los is geweest?

 

Gemeten

12 volt naar de pomp toe.Pomp zelf spanning op gezet en deze deed het niet.Dus pomp stuk.Nieuwe gemonteerd en motor doet het weer(hij krijgt weer benzine)Storingen zijn volgens mij niet aan de pomp gerelateerd

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.