Wagen valt soms stil

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
A-klasse
Type
TYPE W168
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
2638
Gepost: 29-10-2013 11:18
Professional

VandenBosch


Depannage Van den Bosch
Universeel

Lid sinds: 25-03-2013
155 bijdragen

We hebben hier een Mercedes a-klasse in onze werkplaats staan, deze wagen start bij koudstart van de eerste keer, deze draait dan wel enkele minuten op verhoogd stationair toerental.

Eens dat de motor warm is en je start dan moet je een beetje gas bijgeven anders valt de wagen terug stil. Wanneer we gas geven lijkt het of de begrenzer inspringt op 5000tp/m.

Bij het uitlezen van de storingen kwam er een hele waslijst naar boven met storingscodes maar niets wat echt betrekking heeft met dit probleem. Na het wissen van de storing komt er 1 storing terug: 0703 Remlichtschakelaar can signaal (verkeerd) De remlichten werken zoals het hoort.

Benzinedruk gemeten en deze is 3bar bij contact aan, 3,2 - 3,3 bij stationair / belast. Ik heb gezocht maar ik vind nergens de waardes die hij zou moeten hebben.

 

Gemeten

Benzine druk, storingscodes

Uitgelezen met

SPC Max

Foutcodes

P0703

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.