2de accu

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
S-klasse
Type
TYPE W221 SEDAN
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
1741
Gepost: 14-10-2015 19:22
Professional

stievie

After sales manager
Universeel

Lid sinds: 19-03-2014
192 bijdragen

 Beste forumleden,

Een raar fenomeen waar ik niet direct raad mee weet. Het desbetreffende voertuig functioneerd prima bij dagelijks gebruik. Gaat hij er mee op vakantie en doet een trip van 1000 km en meer dan komt volgend probleem voor.na honderden km gereden te hebben en hij stopt om te tanken bvb . dan wil die niet starten omdat de start accu vollegig plat is ! opstarten met een hulpstart en weg is die. Kan dan weer hondereden km rijden zonder probleem tot hij de motor weer uit zet en alles herhaald zich weer (platte accu). Deze mercedes heeft 2 batterijen één voor de start en een andere voor de acessoires.We meten ook zelden een laad spanning op de start accu.is onlangs naar Portugal geweest en heeft verschillende malen hulp moeten inroepen via zijn bijstands verzekering. uiteindelijk in portugal hebben ze een relais blok vervangen maar zonder resultaat.

Mijn vraag : heeft ooit iemand dit ervaren ? en weet iemand hoe dit systeem werkt (wanneer wordt de start accu opgeladen

 

Gemeten

laad spanning

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen