Schema's S320 airmatic systeem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
S-klasse
Type
TYPE W220 SEDAN
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999/1
Brandstof
Benzine
Reacties
25
Bekeken
1234
Gepost: 08-06-2017 23:34
Topmonteur

Matronix

Diagnosetechnicus
HSM Autoservice

Lid sinds: 04-05-2014
3726 bijdragen

Ben bezig met een Benz S320 w220. Zijn veel problemen met deze auto (na paar jaar stilstand heeft men hem verkeerd overgestart... polen gewisseld) en één van de problemen is dat hij met zijn buik op de grond blijft liggen (het is een low rider momenteel).

Fouten op de klep aansturing en ik lijk daar een massa te missen. Helaas kan ik nergens een schema vinden (wel van wat waar aangesloten zit, maar dat weet ik zelf wel). De stekkerbezetting op het ventielblok is mij zo niet duidelijk en voor een volgende keer zou ik het graag in een mooi schema toch bij de hand hebben.

Heeft iemand een schema? De voeding had ik wel, maar mis nog de massa. Via een omweg wel te achterhalen als nodig (via actuator test de rest uitsluiten) maar zou de schema's toch ook graag ik mijn database opslaan gezien ik ze zo niet uit de verschillende programma's krijg en ook niet online.

Gemeten

nu niet van toepassing

Uitgelezen met

Autel

Foutcodes

alle ventiel aansturingen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.