Toch nog steeds probleem met richtingaanwijzer

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
Vaneo
Type
TYPE W414
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/7
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
2262
Gepost: 08-11-2011 08:53
Professional

rikoes

1e monteur apk keurmeester

Lid sinds: 25-11-2009
175 bijdragen

Hallo, ik heb voor een tijd geleden een discussie genoteerd over deze auto met problemen met de richtingaanwijzer. Ik dacht dat het over was maar na een tijdje deed ie toch weer t zelfde. Was er nog niet eerder aan toe gekomen, maar zet m er nu toch weer op, wil het toch graag opgelost hebben! Probleem is als volgt, als ik soms de r.a.w. naar links aan doe gaat het rechter knipperlicht knipperen,dit doet hij vaak maar dit doet hij niet altijd. Hij kan bijvoorbeeld 50 x naar rechts knipperen en zon ineens dan naar links (de goede kant) gaan!  Andersom is het geen probleem, nooit, alleen dus naar links!!

Heb de richtingaanwijzerschakelaar, alarmlichtschakelaar, contactblok vervangen, plus aansluitingen bij de accu gecontroleerd (zoals bij een ander topic de oplossing was)

Ik heb inmiddels een nieuwe dignosetester van autocom en kom op een fc B 1302 (richtingaanwijzer ongeldig signaal, open circuit) Heeft iemand ervaring met deze storing of weet iemand iets meer van deze FC?

Zitten verder wel storingen in airbagsysteem, geeft hij vrij vaak canbusfout aan!

Uitgelezen met

Autocom

Foutcodes

B 1302

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen