Inhouden+overdruk

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mitsubishi
Merk
Mitsubishi
Model
Lancer
Type
Wagon
Uitvoering
-
Bouwjaar
1994/9
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
4518
Gepost: 01-06-2013 13:34
Professional

JPcarservice

Baas
J&P carservice
Anders/Overig

Lid sinds: 10-07-2012
6 bijdragen

 Ik heb een probleem met mijn lancer 1.6 wagon. Een paar weken geleden reed ik naar mijn werk, en liep in eens de temperatuur op. Na het afkoelen heb ik 1 liter kvs bijgevult, en kon ik mijn weg vervolgen. Echter sinds die tijd houdt de wagen gigantisch in. 

Dit gebeurd echter alleen de eerste 10 min. nadat ik de dop van de radiateur los heb gehad. Er is vorige week een andere ontsteking gemonteerd wat het probleem tijdelijk oploste. Echter vd week liep de temperatuur weer op. En heb ik wederom kvs bijgevult. Waarna de wagen weer stottert. Nu heb ik ontdekt dat ik iedere 200km een liter kvs moet bijvullen. Maar dat de kvs niet verdwijnt in de motor. Maar dat deze uit de radiateur geperst wordt in het expansietankje. Dus ik heb overdruk. Ik verdenk zelf de thermostaat. Echter hoop ik dat jullie me ook nog andere tips kunnen geven. Voordat ik alles begin te strippen.

Gemeten

Ontsteking gecontroleerd en vervangen distr. riem vervangen bij 103.000 bougie's schoongemaakt luchtfilter schoongemaakt.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken