CVT Automaat . soms blijven hangen in een versnelling

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Nissan
Merk
Nissan
Model
Primera
Type
TYPE P11
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
LPG
Reacties
3
Bekeken
5280
Gepost: 19-01-2009 18:49
Professional

Markbenq

Lid sinds: 19-01-2009
2 bijdragen

Auto heeft onregelmatige problemen met de automaat bak.

Problemen:

- Soms wil de automaat na het starten niet veder schakelen dan de 1ste versnelling, als ik de auto dan 30 seconden uitzet en dan weer start is het weer weg.

- Soms blijft de automaat in een hogere versnelling hangen tijdens het rijden, Voor het stoplicht trekt deze dan zeer langzaam op hij schakelt dan nog wel over naar de volgende versnelling. Dit versnellen gebeurt op zeer lage toerentallen waardoor de auto zeer veel moeite heeft om door te acceleren. Dit gebeurt vooral als je boven de 4a5 duizend toeren rijd.

- Auto schakelt af en toe traag over en niet zo soepeltjes meer als eerst.

Recent een grote beurt gehad + automaat olie vervangen bij de nissan dealer. (maakte niks uit) Problemen worden in de loop van tijd erger / regelmatiger

Overige problemen: -Bij start overzetten naar D soms een knal -Bij start of net wegrijden soms bijna uitvallen -Hoog verbruik

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.