Vacature leerling Automonteur

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Overige merken
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
2
Bekeken
3694
Gepost: 20-01-2016 13:23
Professional

MarcHuisman

Eigenaar
Marc Huisman Autobedrijf B.V.
Universeel

Lid sinds: 25-01-2013
7 bijdragen

Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige leerling Automonteur. Heb jij zin om ons jonge bedrijf in Alphen aan den Rijn te komen versterken en lijkt het je leuk om in een ambitieus en innovatief bedrijf te werken? Lees dan verder.

Marc Huisman Autobedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf met een innovatief concept en profileren ons als hét alternatief voor de merkdealer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze recent vernieuwde werkplaats met zes hefbruggen beschikken wij over geavanceerde diagnoseapparatuur. In 2013 zijn wij uitgeroepen tot Beste Autobedrijf van Nederland tijdens de BOVAG Verkiezing "Autobedrijf van het Jaar".

Functieomschrijving leerling Automonteur
Als leerling Automonteur draag je zelfstandig zorg voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto’s van onze klanten. Daarnaast laat je je door ervaren Autotechnici begeleiden en doe je veel ervaring op in de praktijk. Je bent gek van sleutelen, hebt technisch inzicht, je houdt van doorpakken en je gaat één dag in de week naar school. Je zal deel uitmaken van een team van 5 collega Automonteurs die worden aangestuurd door de servicemanager.

Functie eisen leerling Automonteur

  • MBO opleiding Autotechnicus (BBL, minimaal niveau 2);
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als leerling Automonteur;
  • In bezit van Rijbewijs B;
  • Nette werker;
  • Flexibel ten aanzien van het werkrooster;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
     

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar info@marchuisman.nl t.a.v. Marc Huisman of neem contact op via telefoonnummer 0172-477800.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.