Knipperend stoplampje/spanningsfluctuaties/

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
306
Type
306
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000/8
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
2791
Gepost: 07-07-2015 20:38
Professional

BRWAA

Combi functie monteur/brandwacht
Anders/Overig

Lid sinds: 04-07-2015
4 bijdragen

 alleerst, niet de plaats wel netjes. Ik ben Dennis, werk als monteur en brandwacht. Mijn voorstellen in het forum ging niet goed misschien door ipad. Bij deze. Ik open een topic en plaats meteen de oplossing.

Bij zoeken in het forum naar vergelijkbaar probleem voordat ik de vraag stelde waren er geen vondsten. Hoewel ik juist in dit forum vergelijkbare storingen heb gezien. Dus als het niet past, sorry daarvoor.

Het probleem: Een 306 break, 1,6 achtklepper, met airco.Klant had bougies laten wisselen en luchtfilter, en kwam daags daarna met een motormanagement storing en een licht knipperend stoplampje, af en toe, en af en toe bij starten een puslerende toerenteller. Je kon de spanningsfluctuties terugzien in de cockpit. En een 'dansende' koelventilator relateerbaar aan de spanningsfluctuaties. Bij hogere snelheden was geen storing merkbaar, alleen af en toe motormanagement lampje wat kwam en ging. Best apart. Uitgelezen, uitslag: koelsensoren en een haperende injector. Ik wist van dit forum dat je de orginele moest gebruiken door ohmse verschillen. Dus gedaan, storing even weg. En weer terug. Toen massakabel na gekeken van accu naar bak. Was slecht. Gemaakt

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken