Gestoorde 607

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
607
Type
607
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Diesel
Reacties
11
Bekeken
4353
Gepost: 30-09-2009 20:59
Professional

Spank

Lid sinds: 19-01-2009
7 bijdragen

Geachte collega's,

We hebben een auto staan met het volgende probleem. Onder het rijden gaat er spontaan alles op  het dashboard knipperen op dat moment gaan de ruiten wissers, automatiche verlichting, binnen verlichting,etc,..een eigenleven lijden.Waarbij ESP ook in en uitschakkeld. De motor blijft gewoon lopen geen vermogen verlies of iets dergelijks. De auto is weer even normaal als ik de accu pool van de extra accu in de kofferbak los haal en weer vast zet.Ik heb de elektronishe eenheid motor uitgelezen met de Diag (orgineel peugeot test kast). En daar komen de volgende codes uit.

Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie met de BSI

Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie met het ABS

Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie met de ESP

Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie tussen de elektronische eenheid motor en de ander elektronische eenheden

Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie via het CAN netwerk.

Als ik de storingen wis dan komt er uiteindelijk  Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie met de BSI en Permanente indirecte storing, Comunicatie CAN, geen communicatie via het CAN netwerk. In de BSI zijn er geen codes opgeslagen.Wel in ESP en Automaat met het CAN probleem. Ik heb draden en stekker verbingingen zo goed mogenlijk bekeken alles ziet er goed uit.

Ik hoop dat er mischien iemand met en sugestie die de spook uit dit wagentje kan verdrijven. Met vriendelijke groet Henri.

 

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen