Parkeerhulp

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
607
Type
607
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/7
Brandstof
Diesel
Reacties
12
Bekeken
2302
Gepost: 19-01-2012 14:28
Professional

jerilo

Directeur / eigenaar
JWA Autoservice
Universeel

Lid sinds: 29-12-2007
370 bijdragen

Volgende probleem aanwezig bij deze auto,

Als je de motor start gaat gelijk de parkeerhulp uit. En dan bedoel ik, normaal kun je de parkeerhulp handmatig uit zetten door op de schakelaar te drukken dit word dan ook kenbaar gemaakt d.m.v. een controle lampje in de schakelaar. Dit gebeurt nu dus al als je de motor start. Je kan op de schakelaar drukken maar er gebeurt niks.

Schakelaar al uit elkaar gehaald geen bijzonderheden te zien. De 13-polige stekkerdoos al losgemaakt ook daar ziet alles er schoon en normaal uit. De trekhaakkogel verwijderd maar dit helpt ook niet.

Geen storingen in het originele parkeerhulpsysteem aanwezig.

Er moet iets zijn wat de parkeerhulp gelijk uitschakeld, iemand een suggestie of een schema zodat ik metingen kan gaan uitvoeren.

Auto staat momenteel niet in de garage als ik meer info heb dan bel ik de klant pas voor een afspraak. Klant komt van ver en heeft niet even tijd om langs te rijden.

Auto heeft origineel parkeerhulpsysteem vanaf de fabriek met voor en achter sensoren. Er zit ook een trekhaak onder de auto met LA in de bagageruimte de computer.

Gemeten

nog niks. nog geen schema.

Uitgelezen met

DIAG2000 Peugeot, Actia multi-diag

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken