afstandbediening centrale vergrendeling

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
Partner
Type
Partner
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Diesel
Reacties
23
Bekeken
3967
Gepost: 01-08-2012 23:27
Professional

peugeottechnieker

Diagnose monteur
Merkspecialist

Lid sinds: 21-11-2007
430 bijdragen

Deze partner B9 is af Fabriek niet uitgerust met een handzender voor de C.V.  De klant wil het er wel graag op hebben want zijn sleutels en sloten slijten snel als gevolg van het soort werk wat er met de auto gedaan wordt.

Er is  al een accesoire inbouwergeweest die kreeg het met universeel spul ook niet voor elkaar wat ik overigens vreemd vind.

Wel nu heb ik de instellingen in de bsi al het zelfde gezet als een vergelijkbare auto die wel is uitgerust met een handzender en geprobeert een handzender te synchroniseren maar nog geen resultaat tot nu toe.

Is er iemand van de (peugeot) specialisten die al eens zoiets bij de hand gehad heeft ? In de meting gegevens van de bsi zie je alle parameters  voor de zender wel staan maar er wordt n iets ontvangen, zowel de parameter voor gesynchroniseerde en niet gesynchroniseerde zender geeft geen verandering van status als je op de knop drukt.

Ik vraag me af de ontvanger (in de com schakelaar) wel aanwezig is.  Volgens het schema wel en op de onderdelen fiche kun je met of zonder zender niet selecteren (zonder filter).

Uitgelezen met

diagbox

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken