Motor slaat niet aan naar inbouwen gebruikte motor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
Partner
Type
Partner
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Diesel
Reacties
23
Bekeken
1905
Gepost: 15-09-2008 21:21
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hoi

Ik heb het volgende probleem! We hebben een gebruikte motor ingebouwd.

Na het inbouwen van de motor en alles vastgezet te hebben, iedere stekker zit vast! slaat de motor niet aan, hij wil dus niet lopen en geeft geen kick om te lopen.

Alleen hoe zit het met het ontluchten van de brandstof kan dat altijd heel erg lang duren? gebruik het pompje maar dat werkt tot nu toe nog niet. de accu is niet al te best dus die wordt morgen vervangen.

Heb de auto proberen aan te trekken met sleepkabels ook tevergeef.

Toen heb ik voor mijzelf nagekeken wat het probleem kon zijn en ben op de motortoerental sensor gekomen die deze meet op het vliegwiel, echter heb ik helaas niet naar de stand van het vliegwiel gekeken toen ik hem overgezet had:( Ik moet dus achterhalen of dat het probleem kan zijn van het niet aanslaan van de motor? ik heb helaas geen werkplaatsdocumentatie van deze aut. Kan iemand mij hierbij helpen? weet iemand hoe de vliegwiel moet staan tenopzichte van de motor als deze op tijd staat? of kan dit het probleem niet zijn?

Of heeft iemand anders een idee wat het kan zijn?

Alvast bedankt

Rudy

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen