Loopt op 3 cilinders

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Uitvoering
-
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
3282
Gepost: 05-01-2009 19:37
Professional

sasa

Lid sinds: 04-01-2009
5 bijdragen

Beste leden

Sinds laatste tijd loopt onze espace niet lekker stationair. Naar mijn gevoel is cilinder 4 buiten werking. Bij stationair schud de motor aardig en binnen voel je het ook. En je hoort gebrom alsof de uitlaat lek is, maar is niet lek. Ik heb ook geen idee of hij tijdens het rijden gewoon wel werkt. Is dit te checken?

Ik heb de bougie vervangen, maar geen verandering. Bougie kabel knettert gewoon en heb hem ook van de bobine afgehaald en die vonkt ook gewoon. Echter als ik de bougiekabel van de bougie( cil 4) haal, merk je geen verandering in het lopen van de motor, terwijl ik een andere pak meteen merk.

Hierdoor was mijn conclusie dat er iets mis is met cilinder vier.

Op internet ook wat kunnen terug vinden dat het probleem bekend is bij espace van dit bouwjaar en dat cilinder 4 problemen geeft(overigens hier op amt ook iets kunnen vinden.)

Weten de experts misschien wat ik verder kan doen ? Vacuumlek, moet ik hem laten uitlezen.?

Hoor graag van jullie.

Thx

Sasa

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen