opeens gaat hij niet van startonderbreking

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Ibiza
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
13
Bekeken
5893
Gepost: 12-08-2009 20:21
Topmonteur

iwan

Diagnose technicus
Autobedrijf Wout Bouman
Universeel

Lid sinds: 04-09-2008
6338 bijdragen
Heb een Seat Ibiza staan van 2002. Weet de motorcode zo even niet, maar is volgens mij niet belangrijk. Deze auto is 's middags nog gestart en 's avonds was de accu zwak. Er is een nieuwe accu in gezet en vanaf toen gaat de startonderbreker er niet meer af. Als je het contact aanzet gaat het lampje knipperen. Pincode uitgelezen en hierna met Vag-com sleutels verwijdert en hierna weer aangemeld. Als je de eerste sleutel in het contact heb tijdens inleren gaat het lampje uit steek je hierna de tweede sleutel erin om aan te leren gaat het lampje branden en hierna uit. Echter als je probeert te starten slaat hij direct weer af en bij de volgende poging gaat het lampje weer knipperen. Ook al geprobeert met 1 sleutel aan leren. De pincode is juist, want je ziet het aantal aangemelde sleutels veranderen. Als ik een andere pincode gebruik kan ik geen sleutels wijzigen.
Bij meetwaarde in Vag-com zie ik staan dat de variable code en de fixed code authorized 1 zijn.
De key condition is 1.
Aantal sleutels afhankelijk wat ik zelf doe, nu dus 2.
Start toegestaan 0.
Met andere woorden het lijkt wel of hij de sleutel niet herkend. Al van alles geprobeert. Accuklemmen al een tijdje tegen elkaar gehouden.
Alvast bedankt voor het mee denken.
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken