Schema kenteken verlichting

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf plus
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/10
Brandstof
Benzine
Reacties
9
Bekeken
2336
Gepost: 30-01-2015 23:39
Professional

BjornSP

SchadeNet Winkel
Autoschade technicus
Schadeherstel

Lid sinds: 21-05-2010
117 bijdragen

  Ik ben opzoek naar een schema van de kenteken verlichting van deze auto, de locatie van eventuele stekkers en componenten

De kenteken verlichting werkt niet na schade herstel, geen grote schade. Een klein deukje op de achterklep en roest rond de kenteken verlichting.

 

Alles op de achterklep werkt behalve de kenteken verlichting, er staat geen stroom op de stekker die op de kenteken verlichting/achterklep greep zit. De achterklep greep werkt wel.

Bedrading in het doorvoer rubber tussen dak en achterklep is niet onderbroken.

 

Via google kwam ik op een forum waar men het had over een stekker binnen onder het achterlicht waar een slecht contact in zat, ik heb dit nog niet kunnen nakijken.

 

Alldata heeft wel schema's maar de kleuren kloppen niet, bij deze auto kun je bij de achterklep kiezen uit de kleuren wit, bruin, wit, zwart, wit en nog meer wit.

Gemeten

Stekker kentekenverlichting 0v

Uitgelezen met

OTC D730

Foutcodes

01504 License plate -X- 012 electrical fault in ciruit

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen