cruise control werkt niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf IV
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/1
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
1799
Gepost: 02-04-2016 15:21
Professional

Lohuis


Universeel

Lid sinds: 01-11-2014
54 bijdragen

hallo allemaal,

 

Wij hebben hier een golf IV uit het jaar 2001 staan waarvan de cruise controll niet werkt, we hebben de remschakelaar ( kabel 3 en 4 ) doorgemeten en de koppelings schakelaar ook doorgemeten, maar deze zijn allebei nog goed.

In andere topic's praten ze over zekering 43, maar op het plaatje ( aan de binnenkant van de kap ) staat een MIL lampje afgetekent, zit de cruise controll hier bij achter? zo niet, welke zekering en waar moet ik zoeken?

Als wij via de OBD de cruise controll uit willen lezen, kan dit niet. we hebben alles even uitgelezen en de enigste fouten wat in de hele auto zaten zijn de spiegelverwarming.

Als wij de cruise controll aanzetten, brand er ook geen lampje op het dashboard? is de schakelaar in de richtingaanwijzer pook dan kapot of heb ik nog iets anders over het hoofd gezien?

Gemeten

remschakelaar koppelingsschakelaar zekering 43

Uitgelezen met

Bosch KTS 570

Foutcodes

-

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen