Golf 5 2.0 TDI Misfire

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf V - Plus
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/3
Brandstof
Diesel
Reacties
10
Bekeken
2058
Gepost: 25-07-2014 02:10
Professional

turgut

Lid sinds: 22-07-2014
6 bijdragen

Hallo beste collega's

Zal me zelf eerst even voorstellen ik ben Turgut.

 

Ik heb van de week een nieuwe cilinderkop op de golf 5 gezet omdat de cilinderkop gescheurd was.

Na zelf een proefritje gemaakt te hebben constateerde ik niks en dacht dat de auto goed en klaar was. had alleen niet zoveel vermogen maar dacht dat het is nieuwe kop die komt wel in.

 

en natuurlijk nadat de klant er wegmee rijd word ik 10 minuten later terug gebeld dat het motor lampje brand met abgass werkstatt. dus ben naar de klant toe gereden. auto gestart, de auto liep niet meer zo lekker leek net of die op 3 cilinders althans niet volledig op 4. ben er meteen mee naar een vriend gereden om hem uit te lezen ( heb zelf nog geen uitlees aparatuur schaf ik binnekort aan). dusja na het uitlezen gaf die cilinder 4 misfire en de lmm. hij heeft de foutcodes gewist. en ben er mee naar me eigen garage gereden en de auto hield in en stotterde op laag toeren weinig vermogen. had toevallig nog een lmm lichen de zelfde nieuw. die er op gezet zonder succes. heb de timing belt gecheckt is nog precies op tijd. egr is schoon werkt naar behoren. 

 

En vw is niet mijn sterkste merk. heb vandaag cilinderkop kabelboom bestelt. zet ik er morgen in. 

 

heeft iemand enig idee waar het nog aan kan liggen? 

 

Mvg. Turgut

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken