problemen door verkeerde brandstof?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf III
Uitvoering
-
Bouwjaar
1992
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
3415
Gepost: 14-02-2008 14:27
Professional

liaelsinga

Lid sinds: 14-02-2008
2 bijdragen

Hallo,

Onlangs heb ik benzine getankt bij een zgn Firezonepompstation. Sindsdien houdt mijn auto in (beginst soms hevig te schokken)en slaat soms af. Na enige tijd kan ik daarna weer starten en wegrijden. Ik heb daarna bij een ander tankstation (geen Firezone) getankt. Op weg naar mijn garage, had ik opeens geen problemen meer met het zgn 'smoren en afslaan". Daarom adviseerde deze mij om het even een paar dagen aan te zien, omdat hij wel vaker had gehoord dat er slechte benzine in omloop is, waardoor deze problemen kunnen ontstaan. Op de terugweg echter begon het acculampje bijna constant te branden. Toch ben ik zonder problemen thuis gekomen.

Mijn vraag is nu: Kan dit nu inderdaad een 'verkeerde brandstof probleem' zijn, of zou er toch iets anders aan de hand zijn? En moet ik nu even benzine tanken met een zgn. "boost" erin? Of toch maar terug naar de garage? Het betreft een Volkswagen Golf, type 2

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken