rempedaal bovenin en geen remkracht?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat V
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Diesel
Reacties
10
Bekeken
4403
Gepost: 27-03-2008 15:38
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Klant belt op dat hij bij zijn werk aankwam en hij wilde remmen en het pedaal keihard bovenin zat en hij deze niet kon intrappen en ook geen remwerking had. Heeft de auto uitlaten rollen en ons gebeld.Onderweg had hij trouwens niets verkeerds vernomen aan zijn remmen.

Wij hebben de auto vanmorgen opgehaald en konden gewoon remmen en zijn ook gewoon naar de garage gereden. Alles gechecked, geen foutkode bv op zijn abs en na een paar proefritten nu de auto aan de kant gezet.

Beetje een vreemde klacht en wij denken dat de auto is afgeslagen en de bekrachttiging is weggevallen, maar volgens de klant was dat absoluut niet het geval.

Iemand dit ooit meegemaakt? Want we laten hem nu de auto andrers toch maar weer meenemen en moeten dan afwachten of het weer voorkomt.

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen