Vw passat die start en weer afsalaat / niet uit te lezen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat V
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998/3
Brandstof
Benzine
Reacties
14
Bekeken
5104
Gepost: 31-10-2012 14:37
Professional

JosM

Lid sinds: 31-10-2012
4 bijdragen

Beste lezers,

 

Wij hebben een Vw passat in de garage staan die al enkele jaren in onderhoud is bij ons. Het probleem is dat onze klant met de auto een korte route had gereden, en bij terug komst de auto niet meer kon starten. De motor slaat wel aan, maar valt dan ook weer direct uit. Echter na 10 keer starten bleef de auto probleemloos draaien en is deze naar huis gereden. Eénmaal thuis is de auto uitgezet, en daarna voltrok weer het euvel, wel starten, maar dan meteen weer uitvallen. Volgens de klant heeft het die dag veel geregend, en bij het openen van de motorkap was zelfs de accu nat geworden.

 

Verder hebben wij het probleem dat we de auto niet kunnen uitlezen. We hebben daarom de Ecu en het instrumenten paneel opgestuurd omdat we dachten dat de startonderbreker het probleem was. Echter nu blijken die 2 onderdelen naar behoren te functioneren.

 

De vraag is, wie herkent dit probleem, of weet hier raad mee.

Alvast bedankt voor de antwoorden.

 

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken