VW Passat start niet meer

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat V
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998/
Brandstof
Diesel
Reacties
4
Bekeken
814
Gepost: 17-08-2016 22:51
Professional

VWrules


Schadeherstel

Lid sinds: 14-09-2015
39 bijdragen

Hallo ,

nog eentje waar gewoon niet teveel tijd mag aan besteed worden ,gezien de leeftijd en km  , ook omdat de wagen door zijschade ( paaltje geraakt !) reeds een stuk minder waarde heeft , 

Nu start de wagen niet meer , uitlezen brengt foutcode 550 op : regeling openingstijd injectieklep , regulatieverschil - intermitterend . Eerder ondervonden we al dat dit ook door besturingseenheid of de bedrading kan veroorzaakt worden .

Voor de klant is de wagen nu echt wel afgeschreven , maar hij vroeg ons of er de mogelijkheid was deze zo goedkoop mogelijk rijdend te krijgen , het hoeft niet volledig opgelost/hersteld te zijn , hij kan 'm nog verkopen voor export naar Afrika , enige voorwaarde : de wagen moet op eigen kracht de boot op kunnen rijden !

Dus voor het normale herstellen is er geen geld , we moeten "Afrikaans" gaan denken ,niet echt voor de hand liggend dus ! De meerderheid verwijst dit rechtstreeks naar de sloop , maar via dit medium proberen we toch nog even of er iemand een oplossing weet ?

Of is zelfs Afrika te hoog gegrepen ? We hebben reeds eerder beperkt-budget herstellingen gehad , hiervoor weten we het ook niet echt meer ...

 

 

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

550

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.