ruitenwissers werken niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Type
Polo IV
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/1
Brandstof
Benzine
Reacties
18
Bekeken
1761
Gepost: 12-12-2017 17:40
Professional

Camaro

Eigenaar/Monteur/Verkoper
Custom car center
Universeel

Lid sinds: 30-06-2016
270 bijdragen

goede middag,

Ik heb een probleem met een polo 6n2.

klant van de klant was nadat hij zijn ruit sneeuw vrij had gemaakt wilde hij het laatste kleine beetje sneeuw met de wisser doen, en vanaf dat moment werkte de wisser niet meer.

ik ben de zekeringen gaan controleren, dit moest zekering 6 zijn ( mini zekering van 15 ah ) deze was heel. voor de zekerheid toch gewisseld en de rest van de zekeringen lijken ook heel.

nog steeds geen leven, relais er uit (19 ) deze proberen te testen maar geen leven, dus relais besteld en er in, ( deze schakeld wel ) nog steeds niets, motor er uit, maar ik krijg geen stroom op de stekker. voor de zekerheid nog de ruitenwisser hendel gewisseld voor een nieuwe immers kost deze bijna niets en voelde al vrij gammel.

nu lees ik ook over een schakelaar in het motorkap slot,. maar ik kan hier niets van vinden, het is ook een vrij kale uitvoering met oa prachtige raamslingers.

op pin 31 van het relais krijg ik geen plus dus hier zit al een deel van het probleem.

iemand dit eerder meegemaakt of die meer weet over een eventuele motorkap schakelaar.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.