Uitvallen bij een warme motor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Scirocco
Type
Scirocco
Uitvoering
-
Bouwjaar
1988/6
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
1038
Gepost: 28-07-2017 18:04
Professional

thevoice


Universeel

Lid sinds: 24-05-2011
37 bijdragen

Deze scirocco met K-Jetronic systeem valt bij een warme motor uit. Zodra hij 20 minuten loopt valt hij uit. 

Ons eerste idee was de brandstofpomp, omdat hij moeilijk aan te krijgen was en als hij eenmaal liep. Liep hij niet lekker. Toen ik de pomp een tik gaf met een schroevendraaier liep hij al een stuk beter. Dus deze vervangen. Maar nog steeds viel hij na 20 minuten uit. Brandstof krijgt hij gewoon tot op de "spinnenkop". Ik heb daar een doorzichtige slang op de aanvoer geplaatst en als hij uitvalt blijft er volop brandstof in staan (geen lucht dus). Hij vonkt ook goed.

Ik twijfel wel nog over de injectoren omdat ik op internet lees dat die weleens stuk gaan. Ze gaan dan nadruppelen en er ontstaat dan onverbrande brandstof in de kamer waardoor hij uit zou vallen, en als die brandstof verdamt is start hij weer. Maar naar mijn idee slaat hij daarvoor weer te snel aan. 

Wie heeft er veel verstand van de K-jetronic systemen. 

Al vervangen :

temperatuursensor koelvloeistof

Thermoschakelaar koelvloeistof

Brandstofpomp

Bobine

Verdelerkap+ rotor

Bougies

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.