Afgeslagen en daarna slecht aanslaan.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Transporter
Type
T4
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Diesel
Reacties
11
Bekeken
1735
Gepost: 26-02-2007 18:09
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Klant rijdt achteruit tegen een stoeprand omhoog en auto slaat af. Hij dacht eerst door dat hij tegen die stoeprand op wilde rijden, maar toen hij daarna probeerde te starten ging dat heel moeizaam.

Hij is toen voorzichtig naar huis gereden en de auto is vandaag door ons opgehaald. Auto sloeg goed aan, maar na een proefrit van 3 km en een tijdje stationair draaien sloeg hij af bij het wegtrekken. Toen direkt proberen te starten en dat ging ook weer heel slecht.

In de werkplaats gesleept en uitgelezen: foutkode "injektiebegin regeling, regelverschil" sporadische fout

We hebben de auto rechtstreeks op een tankje laten draaien maar ook daarmee slecht aanslaan. Even een half uurtje gewacht, toen sloeg hij wel weer goed aan. Na een minuutje draaien weer afgezet en direkt weer proberen te starten gaf weer een heel slecht startende auto die ook behoorlijk rookte. Alsof er lucht in het systeem zat.

Iemand een idee wat hier aan de hand kan zijn?

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen