Kom jij het AMT-team versterken? Vacature webredacteur!

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk / model / type
Onderwerpen
Aankondiging - Feedback
Foutcodes
Vacatures

Aantal reacties: 1
Aantal maal bekeken: 447

Gepost: 23-09-2016 08:46
AMT Redactie

Tom

Hoofdredacteur AMT
Vakmedianet

Lid sinds: 29-06-2007
891 bijdragen

Beste leden,

Helaas gaat binnenkort de bij jullie wellicht bekende AMT-webredacteur en tevens beheerder van AMT Garageforum Joram Teunissen intern een stap maken naar Webbeheer, wat inhoudt dat hij de AMT-redactie verlaat. Daar gaat hij jullie ongetwijfeld nog iets over vertellen t.z.t.

Het betekent meteen ook dat we per direct een vacature hebben. Het leek ons goed om eerst binnen AMT Garageforum deze vacature uit te zetten, want wij zoeken iemand met praktijkkennis, goede communicatieve vaardigheden en liefst enige schrijfervaring. Taken omvatten onder meer het beheren van AMT Garageforum en AMT Reparatiewijzer en onze social media. Daarnaast het verder uitwerken en in de steigers zetten van de vernieuwde AMT Online en natuurlijk het ondersteunen van de redactie bij het vakblad, nieuwsbrieven en de evenementen van AMT.

Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur) en standplaats is Doetinchem. De officiële vacaturetekst vind je op onze corporate website via http://www.vakmedianet.nl/vacatures#webredacteur-amt-doetinchem

Heb je vragen aan mij of Joram, stel ze gerust in dit topic of via e-mail: tompolman@vakmedianet.nl.

 

Ik ken wel iemand!

Is het niet iets voor jou, maar ken je wel iemand die mogelijk interesse heeft om ons team te versterken dan vernemen we dat natuurlijk ook graag.

Tom Polman
Hoofdredacteur AMT

Link naar vacature

 

    AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.