Kom jij ons team versterken als webredacteur? (gesloten)

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk / model / type
Onderwerpen
Aankondiging - Feedback
Vacatures

Aantal reacties: 6
Aantal maal bekeken: 2953

Gepost: 26-01-2015 09:21
AMT Redactie

Tom

Hoofdredacteur AMT
Vakmedianet

Lid sinds: 29-06-2007
896 bijdragen

Beste leden,

Helaas gaat binnenkort de bij jullie wellicht bekende AMT-webredacteur en tevens beheerder van AMT Garageforum Jos-Jan Langendijk ons verlaten voor een kans die hij niet kan laten liggen. Daar gaat hij jullie ongetwijfeld nog iets over vertellen t.z.t.

Het betekent meteen ook dat we per direct een vacature hebben. Het leek ons goed om eerst binnen AMT Garageforum deze vacature uit te zetten, want wij zoeken iemand met praktijkkennis, goede communicatieve vaardigheden en liefst enige schrijfervaring. Taken omvatten ondermeer het beheren van AMT Garageforum en AMT Reparatiewijzer. Daarnaast het verder uitwerken en in de steigers zetten van de vernieuwde AMT Online en natuurlijk het ondersteunen van de redactie bij het vakblad, nieuwsbrieven en de evenementen van AMT.

Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur) en standplaats is Doetinchem. De officiële vacaturetekst vind je in de bijlage inclusief de contactgegevens waar je de sollicitatie naar toe kan sturen.

Is het niet iets voor jou, maar ken je wel iemand die mogelijk interesse heeft om ons team te versterken dan vernemen we dat natuurlijk ook graag.

Tom Polman
Hoofdredacteur AMT

Downloads (1)

  • vacature-webredacteur-amt-_def.docx


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.