AMT/ATG kennis test 2012

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk / model / type
Onderwerpen
Aankondiging - Feedback

Aantal reacties: 57
Aantal maal bekeken: 3381

Gepost: 18-01-2012 18:40
Professional

Monteurtje

Lid sinds: 29-01-2011
2087 bijdragen

Heren,

zag dit zo juist in de mail box:

 

De Kennistest op de AMT-website wordt de AMT ATG Kenniscompetitie. En dat heeft consequenties. Zo is er vanaf nu fraai Hazet-handgereedschap te verdienen, maar is voor deelname wel registratie nodig. We leggen het uitgebreid uit in AMT Vakblad en nog even kort hier.


AMT ATG Kennistest

Continu nieuwe kennis vergaren is onmisbaar voor moderne autotechnici. Met de AMT ATG Kennistesten op de AMT-website gaat dat spelenderwijs. Maar de testen doen meer. Door de vragen in iedere test meten ze meteen het kennisniveau. Heel goed, maar veel autotechnici meten zich ook graag met elkaar. Dat gaat de AMT ATG Kenniscompetitie 2012 mogelijk maken. Hoe werkt dat?

Wie deelneemt klikt als vanouds op de jongste Kennistest. Daarna is eenmalige registratie nodig, zodat de wedstrijdorganisatie weet wie u bent. We willen namelijk graag echte autotechnici als deelnemers. Daarna is het een kwestie van de informatie uit de test doorlopen en snel de vragen beantwoorden.

 
Hele artikel incl. linkjes en prijzen:

http://www.amt.nl/Nieuws/Doe-mee-aan-de-AMT-ATG-Kenniscompetitie-2012.htm

 

nu is mijn vraag, wie van jullie doet er nog meer mee ?

 

 

Bijgewerkt door Tom op 20-01-2012 09:48
Bijgewerkt door Tom op 20-01-2012 09:51
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.