Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Allen ontzettend bedankt! Pas goed op 'mijn' kindje

Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
23
Bekeken
2234
Gepost: 16-01-2023 11:52
AMT Redactie

Tom

Ex Product Owner AMT

Lid sinds: 29-06-2007
812 bijdragen

Beste vakprofessionals,

Het is februari 2007 toen ik bij AMT startte met mijn afstudeeropdracht vanaf de HTS Autotechniek.
Naar aanleiding van een marktonderzoek bleek dat steeds meer autobedrijven moeite hadden met het oplossen van lastige storingen, en dit zou in de toekomst alleen maar meer worden. Het was aan mij en een afstudeergenoot, om een oplossing te gaan bedenken.

Het bleek de start van dit AMT Garageforum. Na een vliegende start (nov. 2007) met ruim 3000 opgeloste topics, was het forum in het eerste volle jaar AMT.nl voorbij qua bezoeken. Wauw!

Doorontwikkeling
Ik creëerde mijn eigen baan bij AMT, want het forum moest niet alleen beheerd maar ook doorontwikkeld worden. Van een strengere registratie tot een nieuw forumplatform. Nieuwe functionaliteiten en 'ranking' met Topmonteurs en Specialisten. In al die jaren zijn er veel zaken verbeterd.

De leden die sinds het begin al lid zijn hebben veel beheerders langs zien komen in de jaren dat ikzelf de rol van Redacteur, en later Hoofdredacteur AMT (2013-2021) vervulde. Jos-Jan, Joram, Jasper, Rik, en vele anderen.

Blik vooruit
De afgelopen anderhalf jaar heb ik als Product Owner een drie-jaren visie geschreven op basis van vele interviews en onderzoeken voor de doorontwikkeling van dit forum, maar ook AMT Reparatiewijzer en Diagnosewijzer. 

De eerste stappen zijn gezet, maar er ligt nog veel werk in het verschiet. Mooi, maar begin december heb ik de AMT-collega's (en AMT Topmonteurs waar ik veel contact mee heb) verrast dat ik na bijna zestien jaar AMT ga verlaten voor een nieuwe uitdaging.

Ik ga niet weg uit de branche, want 1 februari aanstaande start ik als Senior Beleidsadviseur Toezicht&Beoordeling bij de RDW. Ik mag me gaan bemoeien met het huidig en toekomstig beleid rondom de APK. Daar hoop ik mijn praktijkervaring en kennis, die ik mede dankzij jullie allen heb opgebouwd, nuttig in te gaan zetten voor de toekomst van de autobranche.

Kortom: vandaag is mijn laatste werkdag bij AMT om nog 2,5 week vrij te hebben ter overbrugging naar de nieuwe uitdaging.

Het ledenbeheer is in handen van een AMT-collega, de moderatie zal verzorgd blijven worden door @Quattroporte. Ook de doorontwikkeling van het platform gaat opgepakt worden zodra de capaciteit weer op orde is.

 

Rest me iedereen écht hartelijk te bedanken voor zijn inzet op het forum. Van het stellen van interessante vragen tot het delen van kennis met elkaar. 

Uiteraard blijf ik hier lid en kijk ik zo nu en dan mee. Met interesse APK-gerelateerde topics, maar natuurlijk ook de vele andere onderwerpen.

Dank!

Tom

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.