Hoog stationair draaien Audi A3 AEH na gasklephuis reinigen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A3
Type
TYPE 8L
Uitvoering
-
Bouwjaar
1997/3
Brandstof
Benzine
Reacties
22
Bekeken
5414
Gepost: 26-02-2013 08:45
Professional

mebo

Lid sinds: 02-01-2012
54 bijdragen

Beste collega's,

 

Wij hebben vorige week een audi A3 binnen gekregen met een probleem dat ie af en toe afslaat.

Wij hebben keurig het gasklep huis gereinigd en ingeleerd volgens de procedure met VAG COM, dit gedaan zowel in blok 001 em 098. Van te voren de basis instellingen gereset, via meetwaardes dan overschakelen naar basisinstellingen, een paar minuten wachten. Dan vervolgens afsluiten en contact ook enkele minuten uit... (blok 0060 en 61 werken niet).

Nu heeft de auto echter het probleem dat ie 2000 toeren stationair blijft draaien....

We hebben al een nieuw gasklephuis gemonteerd en ingeleerd. Er zijn geen foutcode, we kunnen geen vacuumlekkage ontdekken..

Het vreemde is als je de auto stationair smoort tot 1000 toren doordat je de koppeling laat  opkomen de auto dan vervolgens 1000 toeren blijft draaien. Raak je maar even het gaspedaal aan gaat ie weer naar 2000 toeren...

Met een Bosch testkast kan je de gasklep niet inleren bij dit model... We hebben ook autodiagnos geprobeerd maar het maakt allemaal niet uit....

Wie weet voor ons het antwoord .....

Groetjes,

Frank

Uitgelezen met

VAG COM, Auodiagnos, BOSCH KTS

Foutcodes

GEEN

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken