Startbeveiliging

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A4
Type
TYPE 8D
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
306
Gepost: 15-12-2016 17:19
Professional

FACOM

Mec

Lid sinds: 08-03-2012
123 bijdragen

Vrienden,
Deze wagen is lang geleden door ons getakeld  en is nu  verbeurt verklaart, nu hadden we het idee om met deze op de takelwagen eens op een circuit ons eens te gaan uitleven, de wagen geeft aangezien ouderdom en de schade aan het koetswerk toch geen waarde meer.
Nu is er maar één probleem er was geen sleutel en geen papieren, nu we hebben inmiddels een sleutel besteld bij Audi, die past perfect op het slot maar het oranje lampje met de sleutel blijft branden op de display  bij het aanzetten van contact, ook is er in de sleutel geen transponder te bespeuren juist batt.en een verlichtingslampje, maar er zit wel een ring rond het contactslot!
Uitlezen is niet mogelijk met onze Delphi, zelfs geen verbinding mogelijk, dus indien sleutel zou moeten worden geprogrammeerd onmogelijk. De wagen start onmiddellijk maar na 2sec terug uit, ik kan hem maar laten draaien als ik steeds de contactsleutel aan en af zet
Nu is m’n vraag of iemand weet hoe ik het startsysteem kan uitschakelen dit zonder aansluiten op een uitleestoestel? Ik heb al eens een doosje onder het stuur die in verbinding staat met ring rond het contactslot verwijderd, het lampje is dan wel uit maar veranderd verder niets, zo gemakkelijk zal het nu ook weeral niet zijn vermoed ik 
Oef wat een uitleg, alvast bedankt

( Voertuig zou uit Nederland afkomstig zijn)


Facom.

Uitgelezen met

Delphi

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.