koelfan draait soms wel en soms niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A6
Type
TYPE 4B
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
4277
Gepost: 04-12-2008 21:53
Professional

akbas

Lid sinds: 04-12-2008
12 bijdragen

In Juni nieuwe vin geplaatst, de oude was kapot ( lager vastgelopen). Climate control was ontregeld, deze opnieuw ingesteld en alles gecheckt ( aircocheck compleet). Alles werkte prima tot vorige week. Als ik de auto start dan, zijn mijn ruiten van binnen beslagen, de airco staat aan en op auto. Als ik op dat moment onder de motor kap kijk dan draait de vin niet.( de electrovin aan de linkerkant als je voor de auto staat), na een tijdje is de condens weg omdat ik de binnenkachel op max. zet.   Als ik even later weer kijk dan draait de vin weer wel. Hij wordt dus soms wel en soms niet aangestuurd.  Vandaag bij Coen Donkers van Audi Parts geweest en de airco uitgelezen, geen foutmelding. Maar toen werkte de vin wel. Coen wil me graag helpen maar hij weet het ook niet, allleen als de vin niet zou draaien kan hij misschien een foutmelding kunnen lezen of wachten tot de airco kapot gaat en als deze kapot gaat dan zou ik niet vrolijk worden van de kosten.  Het is heel vervelend als ik met mijn gezin in de auto zit en bij vochtig weer ineens alle ruiten gaan beslaan.

Ik heb Audi Parts hoog in het vaandel, ik ben in het verleden zeer goed geholpen daar waar Van Mossel maar geen raad mee wist. Alleen zij weten het ook niet.

Hoort deze elektro vin altijd te draaien als de motor loopt en de airco op auto staat?

Heeft iemand ook deze probleem ervaren, graag jullie input.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken