Ben jij de Eerste Autotechnicus die ons team komt versterken?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
1
Bekeken
3357
Gepost: 22-04-2015 18:43
Topmonteur

foklop


Universeel

Lid sinds: 20-11-2007
3800 bijdragen
Ben jij de Eerste Autotechnicus die ons team komt versterken?

Wij zijn op zoek naar een ervaren Eerste Autotechnicus die graag complexe sleutelklussen aanpakt. In onze werkplaats werk je aan met name Duitse, Franse en Italiaanse personen- en bedrijfsauto’s. Je voert onderhoud en (complexe) motor, tranmissie, onderstel en verder voorkomende reparaties zelfstandig en nauwkeurig uit. Het hebben van het APK2 keurmeesterdiploma geniet de voorkeur.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je gaat werken in een dynamische werkplaats met veel specialistische kennis en gereedschap. Ons team bestaat uit gepassioneerde techneuten elk met eigen specialisaties. Binnen ons autobedrijf juichen we het toe dat jezelf verder ontplooit en specialiseert. Om het kennisniveau op peil te houden stimuleren we je om trainingen te volgen en werken we met een persoonlijk opleidingsplan. Wij bieden je een full-time baan.

Over Autobedrijf Wout Bouman
Autobedrijf Wout Bouman is een high-tech familie autobedrijf. Het bedrijf is in 1975 gestart door Wout Bouman. In dit veelzijdige autobedrijf worden alle voorkomende werkzaamheden aan met name Duitse, Franse en Italiaanse personen- en bedrijfsauto’s uitgevoerd. Hiervoor is een uitgebreid assortiment aan gereedschappen en diagnose-apparatuur aanwezig.
Uiteraard worden er ook occasions met Bovag garantie verkocht. Het afleveren van deze occasions wordt door ons uitermate serieus genomen en we besteden hier dan ook veel aandacht aan. Ons Hiqure schadebedrijf voert schadeherstel en autoglas reparaties uit. Verder richten wij lichtmetalen velgen en hebben we een startmotor en dynamo reparatie service.

Wil je meer te weten komen over ons autobedrijf? Kijk gerust eens op onze website www.woutbouman.nl.

Jouw reactie met daarin je cv en motivatie op deze vacature kun je sturen aan frank@woutbouman.nl.
 

 

Downloads (1)

  • vacature1eautotechnicus.pdf


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken