Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Coming Home / Leaving Home verlichting

Audi
Merk
Audi
Model
Q5
Type
TYPE 8R
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
240
Gepost: 09-01-2023 13:39
Professional

AutobedrijfJosBongers

Chef werkplaats
Autobedrijf Jos Bongers
Anders/Overig

Lid sinds: 28-09-2016
3 bijdragen

Goededag,

Wij hebben hier in de werkplaats staan een Audi Q5 met het volgende probleem .

bij de verlichting doet het coming home/leaving home verlichting het niet meer zoals het hoort , namelijk de achterlichten werken wel maar de koplampen worden niet aangezet bij deze auto terwijl dit wel moet ,

De verlichtings schakelaar staat op de automatische stand en de optie is aangevinkt in het menu van de auto , dit is tevens te zien op het display.

De auto is voor een tweetal maanden geleden in de werkplaats geweest en een tijdje spanningsloos geweest ivm een reparatie aan de motor.

Ook kan ik in het menu van de comfort module deze optie nergens terugvinden om deze aan te zetten met de Bosch uitlees kast .

Wie kan mij helpen met deze storing te verhelpen .?

Gemeten

geen waardes gemeten

Uitgelezen met

Snap-On Solus / Bosch KTS / Launch

Foutcodes

geen foutmeldingen aanwezig

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.